Op advies van de overheid houden wij ons aan het beleid om zo veel mogelijk contact te vermijden en passen wij onze werkzaamheden hier op aan. Bestellingen zullen op dit moment dan ook langzamer verwerkt en verzonden worden. Houd rekening met langere verwerking en levering tijden. Wij houden de adviezen nauwlettend in de gaten. Zodra het weer mogelijk geacht wordt, worden bestellingen weer verwerkt volgens de informatie op de website. We hopen op begrip voor deze situatie.

 

wegenkaart van cuba

Wegenkaart van Cuba

In de wegenkaart is Cuba opgedeeld in 11 uitklapbare kaarten met een schaal van 1 : 400.000.

Met een handzaam formaat van 23 cm hoog en 13 cm breed is de wegenkaart ideaal om mee te nemen en onderweg te gebruiken. Een uitgeklapte kaart heeft het formaat van 23 cm hoog en 61 cm breed. Gedrukt op 170 gram FSC papier.

Bestel de wegenkaart Bestel bundel

Afstanden

Zie direct de afstanden tussen locaties op de kaart. Tussen de steden wordt de totale afstand weergegeven, met kortere afstanden tussen de route. Zo zie je makkelijk de afstand tot een bepaalde afslag, dorp of stad.

Locaties

De wegenkaart van Cuba bevat symbolen voor belangrijke en interessante locaties. Zo zie je op de kaart waar er zich benzinestations, luchthavens, duiklocaties en andere locaties zich bevinden.

Lineaire routes

Met de lineaire routes in de wegenkaart zie je overzichtelijk de route naar verschillende locaties met alle afslagen, afstanden en handige locaties zoals benzinepompen welke je onderweg tegenkomt.

Stadsplattegronden

De wegenkaart bevat stadsplattegronden op straatnaam niveau van de volgende plaatsen: Baracoa, Bayamo, Camagüey, Cienfuegos, Gibara, Guardalavaca, Havana, Holguín, Matanzas, Pinar del Río, Playa Larga, Remedios, Sancti Spíritus, Santa Clara, Santiago de Cuba, Trinidad, Varadero en Viñales.