Maandag 21 mei zijn wij de hele dag gesloten. Bestellingen zullen op deze dag niet verwerkt en geleverd worden. Same day delivery is deze dag niet mogelijk.

Wegenkaart voor Cuba

In de wegenkaart is Cuba opgedeeld in 11 uitklapbare kaarten met een schaal van 1 : 400.000.

Met een handzaam formaat van 23 cm hoog en 13 cm breed is de wegenkaart ideaal om mee te nemen en onderweg te gebruiken. Een uitgeklapte kaart heeft het formaat van 23 cm hoog en 61 cm breed. Gedrukt op 170 gram FSC papier.
Bestel de wegenkaart Bestel bundel

Afstanden

Zie direct de afstanden tussen locaties op de kaart. Tussen de steden wordt de totale afstand weergegeven, met kortere afstanden tussen de route. Zo zie je makkelijk de afstand tot een bepaalde afslag, dorp of stad.

Locaties

De wegenkaart bevat symbolen voor belangrijke en interessante locaties. Zo zie je op de kaart waar er zich benzinestations, luchthavens, duiklocaties en andere locaties zich bevinden.

Lineaire routes

Met de lineaire routes in de wegenkaart zie je overzichtelijk de route naar verschillende locaties met alle afslagen, afstanden en handige locaties zoals benzinepompen welke je onderweg tegenkomt.

Stadsplattegronden

De wegenkaart bevat stadsplattegronden op straatnaam niveau van de volgende plaatsen: Baracoa, Bayamo, Camagüey, Cienfuegos, Gibara, Guardalavaca, Havana, Holguín, Matanzas, Pinar del Río, Playa Larga, Remedios, Sancti Spíritus, Santa Clara, Santiago de Cuba, Trinidad, Varadero en Viñales.

Onze website gebruikt cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Sluiten