Visum invulservice voor Cuba

Visum voor Cuba
Voor slechts € 5,00 per visum vult CubaVisa het visum voor je in. Het visum wat je dan ontvangt is gelijk klaar voor je reis naar Cuba!

Visum invullen voor Cuba

Wij versturen standaard blanco visa. Alle benodigde gegevens op het visum dien je zelf in te vullen. Hierbij is het wel belangrijk dat je geen fouten maakt bij het invullen.

Je mag namelijk niet krassen of doorstrepen op het visum. Wil je geen risico lopen dan kan je kiezen voor onze goedkope invulservice.

Voor de invulservice hebben we echter wel een kopie van je paspoort nodig. Voor elk visum wat je bestelt hebben we een kopie van het paspoort nodig van de persoon die gebruik zal gaan maken van het visum.

Tijdens het afrekenen is er de mogelijkheid om afbeeldingen bij je bestelling toe te voegen. Je kunt hier de benodigde kopieën van de paspoort(en) bijvoegen.

Dit kan bijvoorbeeld gewoon een foto zijn die je met je mobiel gemaakt hebt, zolang de gegevens maar goed leesbaar zijn.

Je kunt de kopie(ën) ons ook later toezenden. Dit kan als reply op de ontvangstbevestiging of via een email naar info@cubavisa.net. Vermeldt in dat geval wel je bestelnummer.

Voor het visum volstaat het om alleen de eerste voornaam in te vullen zoals deze in je paspoort staat. In de regel vullen wij altijd alleen de eerste voornaam in. Dit wordt zonder problemen geaccepteerd.

Kopie van je identiteitskaart niet toegestaan in Cuba

Let op: een kopie van je identiteitskaart volstaat niet.

Voor reizen naar Cuba heb je een paspoort nodig en op het visum wordt ook je paspoort nummer ingevuld. Zorg er voor dat je paspoort nog een geldigheid heeft van minimaal 6 maanden na je vertrek uit Cuba.

Wij weten tijdens het invullen niet wanneer iemand gebruik zal gaan maken van de visa en controleren in de regel niet op de geldigheid van het paspoort. Mocht het ons opvallen dat je paspoort binnenkort verloopt, zullen we je hiervan op de hoogte stellen.

Paspoort aanleveren

Wij doen er alles aan om de persoonlijke gegevens die via onze website binnenkomen af te schermen van misbruik. Je paspoort uploaden en versturen gaat over een beveiligde verbinding (SSL), te herkennen aan het slotje in de adresbalk.

 

Scherm je BSN nummer af op de kopie van je paspoort

Wij raden aan om op de kopie je BSN nummer af te schermen en er een tekst bij (of doorzichtig overheen) te zetten dat de kopie t.b.v. onze invulservice is.

De kopieën van het paspoort die je verstrekt worden éénmalig gebruikt voor het invullen van de visa en worden na afhandeling direct verwijdert uit ons systeem.

Paspoort voor visum aanvraag cubavisa.net