Verzending & bezorging

Verzending Nederland

Bezorgopties Kosten
Standaard verzending €3.50 / Gratis bij bestelling van €30 of meer
Same Day Delivery €3.50 extra
Zelf ophalen Gratis

Binnen Nederland verzenden wij met De Fietskoerier. Waar mogelijk worden de bestellingen geleverd op de fiets, anders wordt het pakketje door DHL geleverd. Bestellingen die zijn gedaan voor 11:00u worden op werkdagen direct na ontvangst van de betaling verzonden.

Bestellingen worden veelal ’s avonds tussen 18.00 en 22.00u geleverd. Bestel je voor 11:00u dan zal je bestelling de volgende werkdag ’s avonds geleverd worden. Heb je het visum met spoed nodig? Maak dan gebruik van de Same Day Delivery. Als je op werkdagen voor 10:30u besteld dan heb je het visum dezelfde avond in huis.

Zodra wij de bestelling verzenden ontvang je van De Fietskoerier een email met een Track & Trace code om de zending te volgen. Je kan dan eventueel ook nog een adres wijziging of ander levering moment doorgeven.

Moet ik thuis zijn voor ontvangst?
De koerier zal altijd aanbellen om je het pakket te overhandigen. Ben je niet thuis? Als de levering door de Fietskoerier geleverd wordt dan zal het pakketje door de brievenbus gaan.

Wordt de zending door DHL geleverd, dan zullen ze het de volgende dag nogmaals proberen te leveren. Het pakketje zal door DHL niet door de brievenbus gedaan worden.

Verzending België

Bezorgopties Kosten
Standaard verzending €3.50 / Gratis bij bestelling van €30 of meer
Zelf ophalen Gratis

Bestellingen voor België worden na ontvangst van betaling direct of uiterlijk de volgende werkdag verzonden. Wij verzenden met DHL Express en voor de levering moet getekend worden. Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen? De chauffeur laat dan een niet-thuis-bericht achter, daar lees je wat je kunt doen om alsnog je pakket in ontvangst te nemen.

Zodra wij de bestelling verzenden ontvang je van DHL een email met een Track & Trace code om de zending te volgen. Zodra wij de bestelling verzenden wordt deze de volgende werkdag geleverd.


Direct kopen op Curaçao

Woon je op Curaçao, dan kan je een visum en/of wegenkaart kopen bij ons kantoor op Curaçao. Vul het formulier op onderstaande pagina in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vraag je visum en/of wegenkaart hier aan


Verzending overige landen

Bekijk alle mogelijkheden en tarieven


Pakket niet ontvangen?

Controleer eerst de onderstaande punten:

Controleer de Track & Trace code van het pakket
Na verzending heb je een Track & Trace code ontvangen. Controleer aan de hand van deze code of er iets bekend is over een eventuele vertraging van de levering.

Controleer het bezorgadres
Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld?

Ligt er iets in je brievenbus?
Heb je een Niet thuis-bericht ontvangen? Mogelijk is je pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland.

Heb je bovenstaande punten gecontroleerd en nog steeds niets ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zullen dan een onderzoek (laten) starten om te achterhalen wat er met de zending gebeurt is. Wij zullen te allen tijden dit onderzoek afwachten alvorens we overgaan tot een nieuwe zending. Heb je gekozen voor een verzekering bij je zending, dan wachten wij dit onderzoek niet af en sturen we direct een nieuwe zending.