Verzending & bezorging

Verzending Nederland

BezorgoptiesKostenLevertijd
UPS Standard € 7,99 3 tot 5 werkdagen
UPS Express € 11,99 1 tot 2 werkdagen
Zelf ophalenGratis Op afspraak

Bekijk alle mogelijkheden en tarieven

Bestellingen welke op werkdagen voor 12.00 uur geplaatst zijn, worden direct na ontvangst van de betaling verzonden. De bestelling wordt verzonden met UPS en wordt de volgende binnen 3 tot 5 werkdagen bij je aangeboden.

Je kunt ook kiezen voor een Express levering. Bestel je voor 12:00 uur, dan wordt de bestelling na 1 tot 2 werkdagen bij je bezorgd.

Zodra wij de bestelling verzenden ontvang je van UPS een email met een Track & Trace code om de zending te volgen.

Direct kopen op Curaçao

Woon je op Curaçao, dan kan je een visum en/of wegenkaart kopen bij ons kantoor op Curaçao. Vul het formulier op onderstaande pagina in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vraag je visum en/of wegenkaart hier aan

 

Pakket niet ontvangen?

Controleer eerst de onderstaande punten:

Controleer de Track & Trace code van het pakket
Na verzending heb je een Track & Trace code ontvangen. Controleer aan de hand van deze code of er iets bekend is over een eventuele vertraging van de levering.

Controleer het bezorgadres
Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld?

Ligt er iets in je brievenbus?
Heb je een Niet thuis-bericht ontvangen? Mogelijk is je pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland.

Heb je bovenstaande punten gecontroleerd en nog steeds niets ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zullen dan een onderzoek (laten) starten om te achterhalen wat er met de zending gebeurt is. Wij zullen te allen tijden dit onderzoek afwachten alvorens we overgaan tot een nieuwe zending. Heb je gekozen voor een verzekering bij je zending, dan wachten wij dit onderzoek niet af en sturen we direct een nieuwe zending.