Op advies van de overheid houden wij ons aan het beleid om zo veel mogelijk contact te vermijden en passen wij onze werkzaamheden hier op aan. Bestellingen zullen op dit moment dan ook langzamer verwerkt en verzonden worden. Houd rekening met langere verwerking en levering tijden. Wij houden de adviezen nauwlettend in de gaten. Zodra het weer mogelijk geacht wordt, worden bestellingen weer verwerkt volgens de informatie op de website. We hopen op begrip voor deze situatie.

Retourneren

Niet tevreden met de wegenkaart of kom je er achter dat je een visum bij je vlucht krijg? Geen probleem, je kan dan binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling retourneren.

Je kan je bestelling retourneren naar het onderstaande adres:

Cuba Incentives
Postbus 1256
2280CG Rijswijk

Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour naar ons zijn voor je eigen rekening. Zorg er voor dat het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd wordt en vermeld je bestelnummer.

Zodra het product in goede orde ontvangen is zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op het rekeningnummer waarmee de oorspronkelijke bestelling betaald is.

Uitzonderingen
Retourneren van een visum is niet mogelijk wanneer er gebruik is gemaakt van de invul service. Een visum wat je zelf al ingevuld hebt kan ook niet meer geretourneerd worden.