Op advies van de overheid houden wij ons aan het beleid om zo veel mogelijk contact te vermijden en passen wij onze werkzaamheden hier op aan. Bestellingen zullen op dit moment dan ook langzamer verwerkt en verzonden worden. Houd rekening met langere verwerking en levering tijden. Wij houden de adviezen nauwlettend in de gaten. Zodra het weer mogelijk geacht wordt, worden bestellingen weer verwerkt volgens de informatie op de website. We hopen op begrip voor deze situatie.

PCR test

Negatieve PCR test verplicht voor Cuba

Sinds 10 januari 2021 is het verplicht voor iedereen (ook babies) om bij aankomst in Cuba een negatieve PCR test te overhandigen. Deze mag niet ouder zijn dan 3 dagen.

Daarnaast zal er ook bij aankomst in Cuba weer een PCR test worden afgenomen door de Cubaanse zorgdiensten.
Om onze klanten te helpen bij het voorbereiden van de reis naar Cuba, zijn we een samenwerking aangegaan met Health Check Centers (voorheen Het Huisartslab) van U-Diagnostics, daar kan je de corona test afnemen die voldoet aan de voorwaarden van de Cubaanse overheid.

Het afgegeven certificaat moet je uitgeprint meenemen naar Cuba en overhandigen zodra er naar gevraagd wordt.

Maak direct online een afspraak voor de test

Over Health Check Centers

Health Check Centers is met 35 testlocaties in Nederland het best vertegenwoordigde bedrijf dat Corona testen afneemt, er is altijd 1 in de buurt!

De test wordt afgenomen en verwerkt door Health Check Centers, Cubavisa.net heeft geen enkel inzicht in informatie over je test(resultaten) en wij kunnen daar ook niet bij helpen.

Voor meer informatie over Health Check Centers, de corona test procedure of voor klachten wijzen we door naar
Health Check Center.