Excursie in Cuba boeken

Excursie boeken in Havana

Na het boeken van de gewenste excursie ontvang je automatisch een ontvangstbewijs van je boeking. Wij gaan dan direct voor je aan de slag en binnen 24 uur ontvang je per email de bevestiging van de boeking en staat de voucher klaar in je account.

Voucher met alle informatie

In de voucher vind je alle nodige informatie voor de excursie zoals de tijd en locatie waar de excursie begint. De voucher dien je zelf uit te printen en mee te nemen naar Cuba. Bij aanvang van de excursie lever je de voucher in en kan je aan de excursie beginnen.

Account aanmaken verplicht voor excursie

Het aanmaken van een account is verplicht voor het boeken van een excursie. Tijdens het afrekenen kan je gemakkelijk een account aanmaken. Het aanmaken van een account is nodig om de voucher van je boeking te downloaden zodra deze bevestigd is. Het is in je account ook mogelijk om je boeking te annuleren.

Excursie annuleren tot 5 dagen voor aanvang

Je kan de boeking van je excursie tot 5 dagen voor de aanvang datum van de excursie kosteloos annuleren. Het volledige bedrag betalen wij dan binnen 14 dagen aan je terug. Indien je de boeking later dan 5 dagen voor de aanvang datum annuleert, rekenen wij het volledige bedrag aan annuleringskosten.

Als je niet komt opdagen op de vooraf afgesproken tijd en datum (no show) is het niet mogelijk om geld terug te vragen voor de excursie.

Creditcard toeslagen worden bij annuleringen niet terug betaald.