Betalen

Je kunt bij ons op zes verschillende manieren betalen.

Betaalwijze
iDEAL
Bancontact / Mister Cash
Sofort banking
Creditcard
Bankoverschrijving
Contant op kantoor

iDEAL

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, van Lanschot of de Triodos Bank? Dan kan je betalen met iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen van betalen met iDEAL

• Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
• Betalingen zien wij direct, waardoor je bestelling snel verwerkt kan worden.
• Betalen met iDEAL is gratis.

Bancontact/Mistercash

Inwoners van België die beschikken over internet bankieren van een bank die is aangesloten bij het Mistercash netwerk kunnen betalen met Mistercash. Onder andere de volgende Belgische banken zijn aangesloten bij het Mistercash netwerk: KBC, Belfius Bank, Fortis Bank, FINTRO, AXA Bank, CBC, ING Bank, VDK Spaarbank

De voordelen van betalen met Mistercash

• Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
• Betalingen zien wij direct, waardoor je bestelling snel verwerkt kan worden.
• Betalen met Mistercash is gratis.

SOFORT

SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van internetbankieren. Je hoeft je niet te registreren of een virtueel account aan te maken. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteer je bij het afrekenen SOFORT als betalingsmogelijkheid. Je wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat je alleen je bank hoeft te selecteren en je vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren.

De voordelen van betalen met SOFORT

• Je betaalt snel, simpel en veilig online via je vertrouwde internetbankieren.
• Betalingen zien wij direct, waardoor je bestelling snel verwerkt kan worden.
• Betalen met SOFORT is gratis.

Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

Bankoverschrijving

Na het afronden van je bestelling dien je zelf het openstaande bedrag naar onze bankrekening over te maken. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging. Gebruik niet het woord ‘Cuba’ in de omschrijving. Sommige banken houden betalingen tegen als dit woord er in voor komt.

Onze rekening informatie:

VOF de Haseth
IBAN: NL17ABNA0548615764
BIC: ABNANL2A

Overschrijven via je bank is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom rekening met een aantal werkdagen overboektijd. Je bestelling wordt pas verstuurd zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.