Op advies van de overheid houden wij ons aan het beleid om zo veel mogelijk contact te vermijden en passen wij onze werkzaamheden hier op aan. Bestellingen zullen op dit moment dan ook langzamer verwerkt en verzonden worden. Houd rekening met langere verwerking en levering tijden. Wij houden de adviezen nauwlettend in de gaten. Zodra het weer mogelijk geacht wordt, worden bestellingen weer verwerkt volgens de informatie op de website. We hopen op begrip voor deze situatie.

Affiliate programma

Via ons affiliate programma kun je geld verdienen met je Cuba gerelateerde website door het plaatsen van een advertentie of een link naar ons.

Vergoedingen tot 10% *
Toegang tot ons promotiemateriaal
Meld je gratis aan

* Voor het roze visum geldt een vergoeding van 10% van de prijs van het reguliere visum. Voor excursies geldt een vergoeding van 7%.

Hoe werkt het?

Je meldt je aan bij ons programma waarna je advertentiemateriaal op je site kunt plaatsen. Dit kan een tekstlink, een banner of een productafbeelding van ons zijn.

Je ontvangt commissie over elke doorgestuurde bezoeker die iets aanschaft binnen de geldende cookietermijn van 14 dagen. Wij maken gebruik van het first cookie counts principe.

De statistieken over bezoekersaantallen en verkopen zijn beschikbaar in je account zodat je de resultaten overzichtelijk hebt.

Lees hier onze programma voorwaarden

Aanmelden

Meld je gratis aan via ons registratie formulier
De registratie wordt hierna gekeurd door Cuba Visa
Start met je promotie van Cuba Visa
Uitbetaling zodra de betalingsdrempel van €50 is bereikt

Vragen?

Heb je vragen over ons affiliate programma? Neem dan contact met ons op.