Visum voor Cuba bestellen

Een visum bestellen

In de praktijk blijkt dat een visum kopen nog niet zo makkelijk is. Je moet naar het consulaat, wat uren in beslag kan nemen en waar iedereen persoonlijk aanwezig moet zijn. Haal je voor meerdere personen een visum bij het consulaat, dan betaal je voor elke afwezige persoon €25 extra per visum.

Bij CubaVisa kan je goedkoop, makkelijk, zonder je huis te verlaten en zonder je paspoort te sturen een visum voor Cuba bestellen! Zodra je een visum bestelt hebt ontvang je van ons een blanco visum. Alle benodigde gegevens dien je zelf in te vullen, hierdoor heeft CubaVisa geen privé gegevens nodig. 

Wat moet ik invullen?

Zie onderstaand ingevuld voorbeeld:

Koop visum Cuba

1: Je achternaam zoals op je paspoort staat
2: Je voornaam zoals deze in je paspoort staat. Heb je meerdere voornamen? Je mag deze ook invullen, maar alleen je eerste voornaam is voldoende
3: Je geboortedatum ( dd/mm/jjjj )
4: Je paspoort nummer, zoals deze rechtsboven in je paspoort staat
5: Je nationaliteit, mag in het Engels, Spaans of zoals in je paspoort staat (bijv. Nederlandse of Belg)

Je vult zo de linker- en rechterkant in van het visum. Dit mag gewoon handgeschreven zijn met een blauwe of zwarte pen. Bij aankomst in Cuba wordt één kant ingenomen, de andere kant dien je bij je te houden. Op het moment dat je Cuba verlaat moet je deze weer inleveren.

Je hoeft niet veel informatie in te vullen, maar het is wel belangrijk dat je geen fouten maakt bij het invullen. Je mag namelijk niet krassen of doorstrepen op het visum. Wil je geen risico lopen of vind je het makkelijker, maak dan gebruik van onze invulservice.

Geldigheid

Cuba visum stempel

De visa die we verkopen komen bij het Consulaat van Cuba vandaan. De achterkant van het visum is voorzien van een stempel. Als Destination Management Company voor Cuba mag Cuba Incentives de visa inkopen en het stempel plaatsen. Het visum met deze stempel wordt zonder problemen geaccepteerd in Cuba. Zodra je de benodigde gegevens op het visum hebt ingevuld, is het visum klaar. Je hoeft zelf niets meer te doen.

Het visum zelf heeft geen geldigheidsduur voordat je hem gebruikt. Pas wanneer je in Cuba aankomt gaat de geldigheid in, en vanaf dat moment is hij 30 dagen geldig. Om deze reden hebben wij dan ook geen vertrekdatum of vluchtgegevens nodig. Wij raden aan om tijdig je visa te bestellen, zodat je hem alvast klaar hebt liggen voor je reis naar Cuba.

Invulservice

Je kan er voor kiezen om je visum door ons te laten invullen voor €5 per visum. Je loopt dan geen risico dat je iets fout invult.

Lees meer over de invulservice

Onze website gebruikt cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Sluiten