Same day delivery

Heb je met spoed een visum voor Cuba nodig? Maak dan gebruik van onze Same day delivery. Voor 10.30 uur besteld en je hebt je visum vanavond in huis. Same day delivery is alleen mogelijk in Nederland.

De kosten voor Same day delivery zijn afhankelijk van je bestelling. Is je bestelling lager dan €30,00 dan betaal je €7,00 voor Same day delivery. Is je bestelling boven de €30,00, dan betaal je slechts €3,50!

Voor 10.30 uur besteld, vanavond in huis

Bestel op werkdagen voor 10.30 uur en je visum wordt dezelfde avond tussen 18.00 en 22.00 uur geleverd. Bestel je ná 10.30 uur, dan wordt je visum de volgende werkdag geleverd tussen 18.00 en 22.00 uur.

Let op:
– Same day delivery is niet mogelijk op bedrijfsadressen. Geef dus je huis adres door.
– Same day delivery is helaas niet mogelijk voor de Waddeneilanden en voor Zeeuws Vlaanderen.
– In het weekend en op feestdagen is Same day delivery niet mogelijk.

Hoe maak ik gebruik van Same day delivery?

Plaats de gewenste producten in de winkelwagen en ga naar afrekenen. Tijdens het afreken proces kan je een keuze maken tussen verschillende verzendopties. Selecteer hier de Same day delivery om je bestelling dezelfde avond nog in huis te hebben!

Aangepaste leveringen in de maand December.

– Op 5 december worden er geen zendingen geleverd door de koeriersdienst. Je ontvangt de zending een dag later. Same day delivery is deze dag niet mogelijk.

– Op 24 december worden er geen zendingen geleverd door de koeriersdienst. Je ontvangt de zending op 27 december. Same day delivery is deze dag niet mogelijk.

– Op 25 en 26 december worden er geen zendingen geleverd. Bestellingen welke op deze dagen binnenkomen, worden op 27 december verwerkt en verzonden.

– Op 31 december en 1 januari worden er geen zendingen geleverd door de koeriersdienst. Bestellingen welke op op deze dagen binnenkomen, worden op 2 januari verwerkt en verzonden.